• RCN wordt aanbevolen met een 8.5
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud
Mijn RCN
RCN NederlandInspiratie

Optimaal de herfst beleven, zó doe je dat

Van kleurrijke boswandelingen tot pure ontspanning. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van de herfst tijdens jouw vakantie bij RCN. 

De herfst is aangebroken en dat betekent een seizoen vol kleur, avontuur en ontspanning. Of je nu houdt van wandelen door prachtige bossen, creatieve activiteiten met het gezin, of simpelweg wilt genieten van luxe en wellness; elk van onze parken biedt een unieke manier om het najaar op z’n best te ervaren.

 

Kleurenpracht in het Drents-Friese Wold

 

 

De herfst brengt een prachtig kleurenpalet met zich mee, en dat is goed te zien in het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, vlakbij RCN de Roggeberg. De bossen vullen zich met een variatie aan gekleurde paddenstoelen en bladeren die dieprood en geel worden. Tijdens de herfstvakantie organiseert Staatsbosbeheer paddenstoelenwandelingen, een gezellige én leerzame activiteit voor het hele gezin. Dit is het perfecte moment om de bijzondere herfstnatuur te verkennen en te genieten van een frisse wandeling op en rondom dit schitterende park.

 

 

Lampionnentochten en pompoenpret

 

 

Bij RCN Zeewolde valt er deze herfst van alles te beleven! Het recreatieprogramma voor de herfstvakantie zit boordevol activiteiten die helemaal passen bij dit kleurrijke seizoen. Ga creatief aan de slag met herfstknutsels, trek je wandelschoenen aan voor mooie boswandelingen en ga los met het uithollen van pompoenen. Zodra de schemering valt, zorgen sfeervolle lampionnentochten voor een gezellige en warme afsluiting van je herfstdag. De knusse momenten en de prachtige natuur in de omgeving vormen de unieke charme van de herfst in de natuur van Zeewolde. Trek eropuit met familie en vrienden en geniet volop van deze heerlijke herfstsfeer.

 

Tip! Zorg ervoor dat je een bezoekje aan onze brasserie niet mist. Hier kun je smullen van een speciaal 3-gangen seizoensmenu dat de smaken van de herfst perfect samenbrengt. Dit heerlijke menu is verkrijgbaar voor een vaste prijs en tijdelijk te proeven op alle Nederlandse RCN Vakantieparken.

 

Natuurspektakels aan de Zeeuwse kust

 

 

In de herfst verandert Zeeland in een paradijs voor vogelliefhebbers, met duizenden trekvogels die hier een tussenstop maken op hun reis naar het warme zuiden. Rond de Oosterschelde en het Veerse Meer, vlak bij RCN de Schotsman, spot je soorten als de rotgans, smient en diverse steltlopers. Maar dat is nog niet alles! De Zeeuwse wateren zijn ook het thuis van zeehonden, die je in de koudere maanden vaak kan zien luieren op de zandbanken. Vanuit Zierikzee en de haven van Neeltje Jans vetrekken speciale boottochten die je dicht bij deze fascinerende dieren brengt. Laat dit najaar niet voorbijgaan zonder de prachtige natuur van Zeeland van dichtbij te ervaren.

 

Wellness en comfort

 

 

Denk jij bij herfst aan lekker binnen relaxen? Dan vind je bij RCN de Potten ongetwijfeld het perfecte verblijf om dit te doen. Hier kun je genieten van luxe vakantiewoningen en villa’s, compleet met sauna en whirlpool voor de ultieme ontspanning. En als dat nog niet genoeg is, vind je op slechts 20 minuten rijden een uitgebreide wellness met nog meer verwennerij. Het noorden van Nederland is dé plek om te ontsnappen aan de drukte en jezelf onder te dompelen in een wereld van luxe en rust.

 

Wat je voorkeur ook heeft, de herfst nodigt je uit om te ontdekken en te genieten. Boek nu je herfstvakantie en profiteer van onze last minute aanbiedingen, zodat je dit jaar niets hoeft te missen én dus optimaal kunt genieten van dit kleurrijke seizoen.